Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina The Cherry on Top. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. The Cherry on Top doet haar uiterste best om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. The Cherry on Top aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
 

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. The Cherry on Top aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij The Cherry on Top of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar gesteld hebben. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door The Cherry on Top.