SORRY! THE CHERRY ON TOP IS GESLOTEN | THIS SHOP IS CLOSED

Happy Easter!

So egg-cited!
Schuif jij volgende week ook aan bij een lekker paasontbijtje? Of serveer je zelf een heerlijke uitgebreide Paasbrunch? In beide gevallen moet je echt even verder lezen, want met deze printable steel je deze Pasen de show! Met de ‘egg-carton-wrapper’ tover je een half dozijn eitjes namelijk heel snel om in een leuk cadeautje voor de gastvrouw of een leuk stukje decoratie op tafel!
Funny Bunny Box
Oh! Wat gaat het snel dit jaar! Het is alweer bijna Pasen! En met onze voorliefde voor het voorjaar mag een leuke ‘paas-printable’ natuurlijk niet uitblijven! Dit jaar maakten een leuke Bunny Box voor jullie. Leuk om de paas-ontbijt-tafel mee te decoreren. Of nog leuker speel voor Paashaas vul hem met eitjes en deel uit!
Best in the bunch!
Zo vlak voor Pasen trakteren we je nog een laatste keer (voor dit jaar dan!) op een speciale printable voor Pasen! Met deze lieve Paas-print trakteert je deze Pasen al je gasten of gewoon iemand die je lieve vindt op een speciale (en heel lieve) boodschap!
Happy Easter Garland
Nog maar een weekje te gaan, dus tijd voor de volgende Paas printable! Met Pasen is het feest en wat is een feestje zonder slingers? Een echte Paas-slinger mag dan ook niet ontbreken!
Easter Egg Hunt
Geen Pasen zonder eitjes! Bij deze Paas-Printable draait het dan ook maar om een ding, de leukste paas-eitjes!
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5