SORRY! THE CHERRY ON TOP IS GESLOTEN | THIS SHOP IS CLOSED

Happy Birthday

Time for Cake!
Ken je de uitspraak: 'A party without a cake is just a meeting'? Deze bekende uitspraak van de Amerikaanse tv-chef Julia Child is er eentje naar ons hart! Op een goed feestje mag de taart zeker niet ontbreken, en dus toen we vorige maand de verjaardag van onze kleine man vierde, (hij werd alweer 2!) was er dus ook een hoofdrol weggelegd voor de taart!
Fill-in Invitation
Binnenkort een feestje? Dan mag je deze freebie zeker niet missen! Want zeg nou zelf, wat is een feestje zonder gasten! Nodig je gasten uit met de gratis printbare uitnodigingen. Alleen maar even printen, invullen en versturen maar!
Bottle Labels
Eindelijk! We hebben weer een nieuwe free printable voor jullie! En ditmaal is het een bijzonder smakelijke, want deze 'bottle labels' drink je tijdens het eerst volgende feestje je drankje in stijl!
Happy Birthday Balloon
We zijn even uit de running geweest (vanwege de geboorte van onze prachtige zoon!) Maar langzaam maar zeker is alles hier weer up-and-running, en dat vieren we natuurlijk met een nieuwe free (!) printable! En ditmaal gaan we voor een verjaardagsprintable, want verjaardagen vieren we allemaal toch?
Happy Birthday Kalender
Met welke printable zouden we het nieuwe jaar eens beginnen? Nou, we beginnen gewoon meteen goed, met een printable waar je meteen het hele jaar plezier van hebt. We maakten namelijk een verjaardagskalender voor je, zodat dit jaar geen verjaardag meer vergeet!
Happy Birthday Topper
Het is weer tijd voor een nieuwe printable! En ditmaal is het er eentje voor alle jarige! Met deze simpel te maken caketopper tover je namelijk iedere taart om in een heuse verjaardagstaart!
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6