SORRY! THE CHERRY ON TOP IS GESLOTEN | THIS SHOP IS CLOSED

Merry Christmas

 

Happy 2018!
Onze jaarlijks Oud-en-nieuw printable is altijd een van de meest populaire en meest gedownloade printables! Veel logisch natuurlijk want Oud-en-Nieuw gaat aan bijna niemand onopgemerkt voorbij. Reden genoeg om ook dit jaar weer een leuke printable te maken! We gaan 2018 in met ‘bubbles and kisses’ met dit gratis te printen fleslabel en bijpassende toppers!
Best for last!
Ojee! Alweer de laatste -maar misschien wel de leukste- kerst-printable van dit jaar! Want bij deze printable draait het allemaal om mijn favoriete onderdeel van kerst, met zijn allen gezellig samen aan tafel! Lekker eten met lieve vrienden en familie is op zich al een feestje, maar wil je het dit jaar extra leuk aankleden dan komen deze printables erg goed van pas!
Inpakken en weggeven
Oh! Kerst komt snel dichterbij! Tijd dus voor deel twee, van onze kerst-printable-reeks! Vorige keer trakteerden we jullie al op gratis printable wrappers die je kersttafel net iets leuker maken of een zelfgemaakt cadeautje er heel gelikt uit laten zien. Vandaag zetten de cadeautrend door en trakteren we jullie op gratis te printen cadeaulabels!
X-mas Printables
Ken je onze Party Printable paketten al? De pakketten bestaan uit een uitgebreide verzameling printbare en helemaal gepersonaliseerde bestanden waarmee je van ieder feestje iets bijzonder maakt. Om je kennis te laten maken met onze Party Printables -en omdat het in december allemaal om geven draait- maakten we miniatuur-printable-kerst-pakket, (zo das een hele mond vol!) dat je -verdeelt over de komende weken- helemaal gratis kunt downloaden.
Happy New Year!
Hij is er weer! Ook dit jaar sluiten feestelijk af met een leuke freebie! In deze laatste blogpost van 2016 vind je onze jaarlijkse 'New Years' printable!
Last minute Christmas!
Op de valreep hebben we nog een last minte kerstcadeautje voor je! Wij trakteren je op een nieuwe free printable vol (cake-)toppers om je feestelijk gedekte kersttafel extra mee op te leuken! Printen en prikken maar!
Happy Holidays!
Natuurlijk kunnen we de december niet voorbij laten gaan zonder speciale (free!) printables voor de meest feestelijke maand van het jaar!
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7