Betaling

Je kunt eenvoudig en snel betalen met iDEAL, Visa, MasterCard of Maestro. Overboeking is ook geen probleem, maar afhankelijk van de gekozen bank kan het 2 tot 3 dagen duren voordat de betaling bij ons binnen is. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 

Verzending

Alle producten zijn op voorraad indien anders vermeldt. Bestellingen op werkdagen en waarvan de betaling is ontvangen, worden binnen 24 uur verzonden. PostNL levert in de meeste gevallen binnen 1 dag (binnen Nederland). Als de bestelling een pakketzending is, ontvang je een email met de Track & Trace code. Zo kun je zien waar het pakket zich bevindt.
 

Alle producten worden als cadeautje ingepakt, gewoon omdat het leuk is! Maar dat maakt het ook extra leuk (en makkelijk) om iets te kopen voor iemand anders. Als je wilt dat we er een leuk kaartje bij doen, schrijf dan de tekst in het opmerkingen vakje bij het afrekenen.
 

Verzendkosten per land:

  Brievenbus post < 2kg
met track & trace
< 5kg
met track & trace
< 10kg
met track & trace
Nederland € 2.95 € 5.95 € 5.95 € 5.95
Belgie / Duitsland € 6.95 € 10.95 € 10.95 € 10.95
Europa groep 1 € 6.95 € 17.95 € 17.95 € 17.95
Europa groep 2 € 6.95 € 24.95 € 24.95 € 24.95
Rest van de wereld € 8.95 € 27.50 € 37.50 € 61.50


Europa groep 1 = Frankrijk, Groot Brittannië (excl. Kanaal eilanden), Luxemburg, Denemarken, Oostenrijk, Italië en Zweden)
Europa groep 2 = Hongarije, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Finland, Ierland, Portugal, Griekenland en Spanje (excl. Canarische Eilanden)
Rest van de wereld = Alle overige Europese landen + overige landen in de wereld
 

Retourneren

Is het toch niet helemaal naar je zin? Retourneren is geen probleem. Binnen 14 dagen na levering kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren.
 

Ga als volgt te werk:

Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen.
 

Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres:

The Cherry on Top
t.a.v. Bianca Troisfontaine
Voogdijstraat 14
6041 GD Roermond
Nederland


De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper. Beschadigde of onvoldoende gefrankeerde zendingen kunnen wij helaas niet aannemen.
 

Klachten

Het is altijd vervelend als dingen niet gaan, zoals je verwacht had. We willen klachten dan ook graag direct oplossen. Stuur direct na vaststelling van de klacht een mail naar info@thecherryontop.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Algemene Voorwaarden

Op alle bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van The Cherry on Top van toepassing. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.
 

Privacy

The Cherry on Top respecteert de privacy van al haar klanten. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens van je gevraagd. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.
 

Contact

We horen altijd graag van je. Vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar info@thecherryontop.nl