Oh Baby Babyshower Printables

Merk: The Cherry on Top
Model: personalized party kit
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 29,00
Excl. BTW: € 23,97

Beschikbare opties:

Informatie

SNELLE BEZORGING
Vandaag besteld? Morgen of overmorgen al bij jou thuis! (binnen Nederland)

PERSOONLIJKE SERVICE
Heb je een vraag? We helpen je graag! Stuur ons een mail en je krijgt antwoord in no-time!

GRATIS VERZENDING
Binnen Nederland, België en Duitsland vanaf € 75,-

Met onze Party Printables druk je je eigen stempel op ieder feestje! Onze Party Printables bestaan uit een hele serie gepersonaliseerde digitale bestanden, waarmee je alle onderdelen van jouw feestje, -van de feestlocatie, de traktaties en zelfs de feestelijk gedekte tafel- een persoonlijk tintje meegeeft.


HOE WERKT HET?

Kies een van onze Party Printables, we hebben verschillende thema’s zodat je altijd iets kunt vinden dat bij je past. Je keuze gemaakt? Dan personaliseren we alle onderdelen voor je, binnen het door jou gekozen thema, zodat alles mooi bij elkaar past. Heb je je bestelling geplaatst, dan ontvang je van ons via de mail (binnen 3 werkdagen) de digitale bestanden (PDF’s) die je zelf zo vaak kunt printen als je wilt! Knip en plak daarna naar hartenlust, laat je creativiteit de vrije loop en maak er een feestje van om nooit te vergeten!


Geef jij binnenkort voor je beste vriendin of liefste zus een baby shower? En wil je hier echt een bijzonder feestje van maken? Dan is dit pakket wat voor jou! Bij de Oh Baby Babyshower Printables kun je kiezen uit 3 soorten; Oh Boy! voor mama's die zwanger zijn van jongen (uitgevoerd in zwart-wit. met mintgroene accenten) It's a girl voor mama's die zwanger zijn van een meisje (uitgevoerd in zwart-wit met oud-roze accenten) of het 'Oh Baby!' pakket voor mama's die het geslacht van hun kleintje (nog) niet weten. (helemaal uitgevoerd in zwart-wit)


Alle drie de pakketten bestaan uit:


 • Een gepersonaliseerde slinger o.a. met de naam van toekomstige mama, waarmee je kunt mixen en matchen en hem zo lang of kort kunt maken als je wilt.
 • Een slinger met de tekst: 'It's a girl' of 'It's a Boy' of 'Oh Baby!'
 • Een op maat gemaakte uitnodiging, met je eigen tekst, waarmee je alle gasten voor de shower in stijl kunt uitnodigen.
 • Verschillende ‘toppers’ bedoelt om bijvoorbeeld te gebruiken als caketopper. Versier hiermee de taart, hapjes en drankjes tijdens het feestje of creëer een echte ‘sweettable’. Je ontvangt een mix van verschillende gepersonaliseerde (met naam en leeftijd) en blanco toppers, zodat je volop kunt mixen en matchen en eventueel ook nog zelf creatief aan de slag kunt. Allemaal in het door jou gekozen thema.
 • Verschillende tags en labels, deze zijn op verschillende manieren inzetbaar, decoreer er de feesttafel mee, hang ze aan een cadeautje, gebruik ze als bedankkaartje, plak ze op je rietjes of creëer een minislinger. Ook hier ontvang je een mix van verschillende gepersonaliseerde (met naam) en blanco toppers, zodat je volop kunt mixen en matchen en eventueel ook nog zelf creatief aan de slag kunt. Allemaal in het door jou gekozen thema.
 • Een in het thema passend label voor fles (alcoholvrije) champagne, zodat jullie tijdens de baby shower in stijl een toast op de toekomstige mama kunnen uitbrengen.
 • Drie verschillende 'baby-fill-in-cards'. Op de kaarten schrijven alle gasten hun wensen en adviezen voor de toekomstige mama en haar kleintje. Een leuke activiteit tijdens de shower én een leuk en persoonlijk aandenken voor de mama!
 • Een complete set van 23 Milestone Babycards, bedoelt om leuke foto's samen met de toekomstige mama en al haar vrienden en familie. Te gebruiken tijdens, maar vooral ook na de baby shower, een leuk cadeautje dus voor de toekomstige mama.
 • Een giftbox, helemaal passend in het thema. Leuk als decoratie tijdens de baby shower en ideaal om de toekomstige mama mee te verrassen.
 • Placecards waarmee je de tafelfeestelijk decoreert en iedere gast een eigen plekje geeft.


WAT MOET JE DOEN?


 • Plaats je bestelling en vul aub bij de velden zorgvuldig in. (Naam aanstaande mama, tekst uitnodiging: Datum, tijd, locatie en moet de shower bijvoorbeeld een geheim blijven voor de mama? Vul bij opmerkingen aub het geslacht van de baby in.)
 • Zodra je betaling bij ons binnen is, gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt de digitale bestanden van ons via WeTransfer binnen 3 werkdagen.
 • De bestanden kun je dan downloaden en open met Adobe Reader (eventueel kun je Adobe Reader hier downloaden).
 • Print de bestanden zelf of laat ze printen bij een copycenter.
 • Bij alle bestanden ontvang je bijbehorende instructies, over hoe je beste te werk kunt gaan. Knip, plak en ga creatief aan de slag! Je kunt het zo gek maken als ze zelf wilt, hoe het simpel of print alles meerdere keren laat je creativiteit de vrije loop.


LET OP!


 • Je ontvangt digitale bestanden in PDF-vorm als standaard A4-documenten. Het printbare materiaal wordt dus NIET fysiek naar je adres verstuurd.
 • Kleuren kunnen afwijken afhankelijk van de printer.
 • Heb je vragen, wil je iets aanpassen of toevoegen of wil je een custom-design? Neem contact met ons op!
 • Belangrijk! Alle bestanden zijn alle bedoelt voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Ze mogen op geen enkele manier, gedeeld, doorgestuurd, verkocht, gedistribueerd of gewijzigd worden. Alle rechten voorbehouden.