Drip Tie Dye-rugzak – Crafts by Amanda

Creëer je eigen gepersonaliseerde drip tie dye rugzak met deze leuke en gemakkelijke methode. Vul het met levendige kleuren naar keuze of rangschik de kleuren in een patroon, de drip tie dye-methode kan niet eenvoudiger!

Drip Tie Dye-rugzak met opgerolde handdoek

Waarom we van dit project houden

Het maken van een drip tie dye-rugzak is een leuk einde van de zomerambacht voor kinderen. Ze zullen het leuk vinden om hun creaties aan hun vrienden te laten zien als ze weer naar school gaan! Het beste deel van deze drip tie dye-methode is hoe gemakkelijk en aanpasbaar het is. Dit veelzijdige project is geweldig voor zowel kinderen als volwassenen. Mix en match kleuren om je favoriete combinatie te creëren of lijn de druppels uit in een patroon.

Bekijk onze tie-dye strandlakens voor twee andere methoden die je op deze rugzak kunt gebruiken, waaronder de kreukelmethode en de regenboogmethode. U kunt elk type canvas rugzak voor dit project gebruiken, rugzakken met trekkoord en regelmatig witte canvas rugzakken werk geweldig.

kind dat een Drip Tie Dye-rugzak draagt

Nuttige projectinformatie:

 • Leeftijdsniveau: 6 jaar en ouder met toezicht onder toezicht
 • Mess Factor: Hoog (knijp in flesverf)
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • Tijd om te voltooien: minder dan 30 minuten, minus inweektijd
 • Kostenraming: minder dan $ 15,00

Knutselbenodigdheden die je nodig hebt

benodigdheden voor het maken van een Drip Tie Dye-rugzak

Bekijk de volledige lijst met benodigdheden en aanwijzingen in de afdrukbare versie aan het einde van dit bericht.

Hoe maak je een Drip Tie Dye-rugzak?

Deze stapsgewijze foto’s en instructies zijn hier om u te helpen visualiseren hoe u dit project kunt maken. Scroll naar beneden om de instructies eenvoudig af te drukken!

 1. Bereid je knijpflessen voor met kleurstof volgens de instructies op de verpakking, we gebruiken Tulip’s eenstaps tie-dye kit.water in stropdaskleurstofflessen gietentie dye flessen in verschillende kleuren
 2. Maak je rugzak nat en knijp het overtollige water eruit en laat het vochtig, maar niet drijfnat.
 3. Bedek het oppervlak waarop je gaat werken. Spreid de rugzak plat op het bedekte oppervlak uit terwijl het nog vochtig is.
 4. Houd de kleurstof ondersteboven, zonder te knijpen, en laat de gekleurde kleurstof op de rugzak druppelen. Verplaats het of maak een patroon zoals je wilt. Wissel kleuren af ​​zoals je wilt. meisje druipt tie dye kleur op canvas rugzakkleurrijke drip tie dye op rugzak met trekkoord
 5. Zodra je de gewenste kleurencombinatie hebt bereikt, plaats je de rugzak in een plastic zak of vuilniszak om ongeveer 8 uur of ‘s nachts te blijven zitten.
 6. Spoel de rugzak af met warm water. Schakel over naar koud water, dan terug naar warm, eindigend met koud water. Volg met het doorlopen van de wasmachine.tie dye rugzak in water spoelen

Tips voor het maken van experts

 • Probeer te voorkomen dat kleuren over elkaar heen druipen. Je kunt dit doen om gaten op te vullen als je wilt, maar te veel druppelen kan een modderige kleur veroorzaken. U wilt een klein beetje witruimte tussen de kleuren, omdat de kleurstof zal uitzetten terwijl deze zit.
 • Plastic tafelkleden, wegwerphandschoenen en jassen worden aanbevolen. We werken graag buiten aan tie-dye-projecten om vlekken op meubels of vloeren binnenshuis te voorkomen.
 • Door je rugzak nat te maken voordat je sterft, worden de kleuren beter opgenomen en krijg je een levendiger, kleurrijker resultaat.
 • Je kunt de drip tie dye methode gebruiken op hoeden, sokken, handdoeken, t-shirts, sweaters, joggingbroeken, noem maar op!
Drip Tie Dye Rugzak zittend op de vloer

Deze tie-dye-rugzak is een leuk, tastbaar project dat je kunt gebruiken voor wat je maar wilt. Gebruik het voor terug naar school, strandtrips of als een allesdrager voor waar je ook gaat!

Meer Tie Dye-projecten

Ik hou ervan om mijn projecten te maken en met jou te delen! Ik weet dat het moeilijk is om te onthouden om terug te komen en te zoeken, dus ik heb het je gemakkelijk gemaakt met mijn wekelijkse nieuwsbrief! Je kunt je gratis abonneren en ik stuur je elke week leuke knutselwerkjes en heerlijke recepten rechtstreeks naar je e-mail.

Drip Tie Dye-rugzak

Project afdrukken

Drip Tie Dye-rugzak

Dot je drip-dye-rugzak met levendige kleuren naar keuze met deze leuke en gemakkelijk aanpasbare drip-dye-methode.

Voorbereidingstijd0 minuten

Tijd maken30 minuten

Rusttijd8 uur

Totale tijd8 uur 30 minuten

Leeftijdsgroep: Knutselen voor volwassenen, Knutselen voor kinderen

Maakt: 1 rugzak

Benodigdheden

 • Tie Dye in verschillende kleuren we gebruiken Tulip’s One Step Tie Dye Kit

Ambachtelijke gereedschappen

 • Kunststof tafelkleed

 • Wegwerphandschoenen

instructies:

 • Bereid je knijpflesjes met kleurstof volgens de instructies op de verpakking, we gebruiken Tulip’s One-Step Tie Dye Kit.

 • Maak je rugzak nat en knijp het overtollige water eruit en laat het vochtig, maar niet drijfnat.

 • Bedek het oppervlak waarop je gaat werken. Spreid de rugzak plat op het bedekte oppervlak uit terwijl het nog vochtig is.

 • Houd de kleurstof ondersteboven, zonder te knijpen, en laat de gekleurde kleurstof op de rugzak druppelen. Verplaats het of maak een patroon zoals je wilt. Wissel kleuren af ​​zoals je wilt.

 • Zodra je de gewenste kleurencombinatie hebt bereikt, plaats je de rugzak in een plastic zak of vuilniszak om ongeveer 8 uur of ‘s nachts te blijven zitten.

 • Spoel de rugzak af met warm water. Schakel over naar koud water, dan terug naar warm, eindigend met koud water. Volg met het doorlopen van de wasmachine.

Tips en veelgestelde vragen van experts

 • Probeer te voorkomen dat kleuren over elkaar heen druipen. Je kunt dit doen om gaten op te vullen als je wilt, maar te veel druppelen kan een modderige kleur veroorzaken. U wilt een klein beetje witruimte tussen de kleuren, omdat de kleurstof zal uitzetten terwijl deze zit.
Laatste berichten door Amanda Formaro (alles zien)

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Thecherryontop
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart