Welkomstbord met zonnebloem – Ambachten van Amanda

Style uw veranda voor de herfst met een opvallend, zelfgemaakt welkomstbord met zonnebloemen. Het is een prachtig statement-stuk om het frisse, kleurrijke seizoen in te luiden!

Zonnebloem Welkom Teken op de veranda

Waarom we van dit project houden

Een gewaagd welkomstbord is een leuk decorstuk voor je voordeur en als je zonnebloemen in de mix gooit, wordt het een stuk schattiger! Dit welkomstbord met zonnebloem is eenvoudig te maken met stencils en verf. Je kunt elk houten bord gebruiken dat je leuk vindt, waardoor het perfect is voor het hergebruiken van hout dat je misschien al bij de hand hebt.

Het is niet nodig om tonnen geld uit te geven aan een welkomstbord als je het zelf kunt maken. Combineer het met een prachtige zelfgemaakte zonnebloemkrans en een pompoen met een houten schijfje zoals we deden voor het zoetste decor voor de veranda voor de herfst.

Crafts by Amanda is een trots lid van de DecoArt core blogger-familie! En zodat je het weet, we hebben een vergoeding gekregen voor dit project, hoewel alle meningen 100% van ons zijn en wij Liefde deze producten!

Zonnebloem Welkom Bordje naast de deur

Nuttige projectinformatie:

 • Leeftijdsniveau: 13 jaar en ouder
 • Knoeifactor: Medium – verf
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • Tijd om te voltooien: minder dan 2 uur (droogtijd)
 • Kostenraming: minder dan $ 15,00, afhankelijk van wat je bij de hand hebt

Knutselbenodigdheden die je nodig hebt

benodigdheden om het welkomstbord van de zonnebloem te maken

Bekijk de volledige lijst met benodigdheden en aanwijzingen in de afdrukbare versie aan het einde van dit bericht.

Alle verfkleuren die in dit ambacht worden gebruikt, zijn: DecoArt Terrasverf Outdoor™. Deze verven zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuropties, dus voel je vrij om de kleuren naar wens te mixen en matchen! Het zijn onze favoriete verven om te gebruiken voor al onze buitenprojecten, omdat ze weerbestendig zijn, geen afdichtmiddel nodig hebben en zo goed bestand zijn tegen de elementen.

DecoArt Patio Paint-kleuren die we hebben gebruikt

 • Zomer hemelsblauw
 • Zonneschijn Geel
 • Smeedijzer Zwart

PS als je je verf koopt via bovenstaande link (de DecoArt shop) krijg je 20% korting! Gebruik deze code: AmbachtendoorAmanda20

Hoe maak je een welkomstbord met zonnebloem

Deze stapsgewijze foto’s en instructies zijn hier om u te helpen visualiseren hoe u dit project kunt maken. Scroll naar beneden om de instructies eenvoudig af te drukken!

 1. Druk de WELKOM-PDF af op ware grootte en knip met een papierschaar rond elk van de letters.schaar letters uitknippen
 2. Centreer de letters bovenop het houten bord en plaats de letters gelijkmatig uit elkaar.hand traceren letters op houten bord
 3. Houd de papieren letters op hun plaats en volg de randen van de letters rechtstreeks op het houten bord.
 4. Een gebruiken schuine kwast, verf de letters in Smeedijzer Zwart. Laat de verf drogen voordat u doorgaat naar de volgende stap.hand schilderij brief op houten bord
 5. Plaats de DecoArt Mid-Century stencil bovenop het houten bord met de rechte rand van het zonnebloemsjabloon op één lijn met de buitenrand van het bord. Trek de zonnebloemvorm over op het bord.overtrekstencil op houten plank
 6. Verplaats en traceer extra zonnebloemvormen langs beide zijden om er in totaal drie aan beide zijden te hebben.
 7. Gebruik maken van een penseel met fijne punt, verf de binnenste halve cirkelvorm van de zonnebloem in Smeedijzer Zwart.decoratieve verf op een houten plank
 8. Verf de zonnebloemblaadjes in Sunshine Yellow met een kwast met fijne punt. Laat de verf volledig drogen voordat u doorgaat naar de volgende stap.
 9. Plaats het lommerrijke deel van de sjabloon over de rand van de zonnebloemblaadjes en trek over met een potlood.geschilderde zonnebloem op een houten plank
 10. Meng gelijke delen Sunshine Yellow en Summer Sky Blue en schilder de bladeren vervolgens met een penseel met fijne punt. Laat de verf drogen. Voeg extra lommerrijke wijnstokken toe langs de boven- en onderkant.

Tips voor het maken van experts

 • Als uw welkomstbord in direct zonlicht wordt geplaatst of op een plaats waar de elementen het kunnen aantasten, raad ik u ten zeerste aan om de DecoArt Terrasverf we vermeld in de afdrukbare instructies. Deze verf is op waterbasis, weerbestendig en vereist geen kit. Dit is onze go-to voor buitenverf.
 • We gebruikten een 4 “hoog x 10” breed houten bord. Je kunt meestal voorgesneden dennen of ceder vinden bij Lowe’s of Home Depot, of je kunt ze een plank voor je laten snijden. Het is ook de moeite waard om uw plaatselijke ambachtelijke winkel te controleren op ongeverfde houten borden.
verf op tafel

Je kunt je veranda, gang of entree aankleden met dit mooie welkomstbord met zonnebloemen. Dit is weer een leuk project om met vrienden of familie te doen onder het genot van een hete appelcider.

Ik weet zeker dat je door de jaren heen mijn voorkeur voor de producten van DecoArt hebt opgemerkt. Het zijn mijn favoriete verven! Je kan zien DecoArt’s bibliotheek met gratis projecten hier.

Meer herfstprojecten

Ik hou ervan om mijn projecten te maken en met jou te delen! Ik weet dat het moeilijk is om te onthouden om terug te komen en te zoeken, dus ik heb het je gemakkelijk gemaakt met mijn wekelijkse nieuwsbrief! Je kunt je gratis abonneren en ik stuur je elke week leuke knutselwerkjes en heerlijke recepten rechtstreeks naar je e-mail.

Zonnebloem Welkom Teken

Project afdrukken

Zonnebloem Welkom Teken

Je kunt je veranda, gang of entree aankleden met dit mooie welkomstbord met zonnebloemen.

Voorbereidingstijd0 minuten

Tijd maken45 minuten

Droogtijd1 hr

Totale tijd1 hr 45 minuten

Leeftijdsgroep: Ambachten voor volwassenen

Project type: Val

Maakt: 1 teken

Benodigdheden

 • houten bord 4 ft hoog x 10 inch breed
 • DecoArt Terrasverf Buiten Zomer hemelsblauw, zonnegeel en smeedijzeren zwart
 • Americana Decor Mid-Century Stencil
 • WELKOM PDF

instructies:

 • Druk de WELKOM-PDF af op ware grootte en knip met een papierschaar rond elk van de letters.

 • Centreer de letters bovenop het houten bord en plaats de letters gelijkmatig uit elkaar.

 • Houd de papieren letters op hun plaats en volg de randen van de letters rechtstreeks op het houten bord.

 • Gebruik een schuine kwast om de letters in Smeedijzer Zwart te schilderen. Laat de verf drogen voordat u doorgaat naar de volgende stap.

 • Plaats het stencil Mid-Century bovenop het houten bord met de rechte rand van het zonnebloemstencil op één lijn met de buitenrand van het bord. Trek de zonnebloemvorm over op het bord.

 • Verplaats en traceer extra zonnebloemvormen langs beide zijden om er in totaal drie aan beide zijden te hebben.

 • Gebruik een penseel met fijne punt om de binnenste halve cirkelvorm van de zonnebloem in smeedijzerzwart te schilderen.

 • Verf de zonnebloemblaadjes in Sunshine Yellow met een kwast met fijne punt. Laat de verf volledig drogen voordat u doorgaat naar de volgende stap.

 • Plaats het lommerrijke deel van de sjabloon over de rand van de zonnebloemblaadjes en trek over met een potlood.

 • Meng gelijke delen Sunshine Yellow en Summer Sky Blue en schilder de bladeren vervolgens met een penseel met fijne punt. Laat de verf drogen. Voeg extra lommerrijke wijnstokken toe langs de boven- en onderkant.

Tips en veelgestelde vragen van experts

 • We gebruikten een 4 “hoog x 10” breed houten bord. Je kunt meestal voorgesneden dennen of ceder vinden bij Lowe’s of Home Depot, of je kunt ze een plank voor je laten snijden. Het is ook de moeite waard om uw plaatselijke ambachtelijke winkel te controleren op ongeverfde houten borden.
Laatste berichten door Amanda Formaro (alles zien)

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Thecherryontop
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart