Zonnebloemkrans – Ambachten van Amanda

Deze prachtige zonnebloemkrans is gemaakt van bruine, gele en groene jute. Een statement-stuk als dit op je voordeur kan gemakkelijk overgaan van zomer naar herfst!

zonnebloemkrans op de voordeur

Waarom we van dit project houden

Helder en vrolijk met een vleugje rustieke charme, deze zonnebloemkrans is een prachtig stuk om binnen of buiten op te hangen. Je hebt vast wel eens prachtige zonnebloemkransen zien rondzweven op het internet, maar je kunt het thuis gemakkelijk voor veel minder maken. Dit is echt een vrij eenvoudig project dat iedereen kan aanpakken, dus pak wat vrienden en maak er een dagje uit van!

Het mooie van zonnebloemambachten is dat ze een decor voor meerdere seizoenen zijn. Ze zijn de hele zomer en de hele herfst geweldig, dus je kunt je krans goed gebruiken.

– Misschien vind je dit project ook leuk – Zonnebloem Welkom Teken

close up van jute zonnebloem krans

Nuttige projectinformatie:

 • Leeftijdsniveau: 13 jaar en ouder
 • Knoeifactor: gemiddeld
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • Tijd om te voltooien: minder dan 30 minuten
 • Kostenraming: minder dan $ 30,00

Knutselbenodigdheden die je nodig hebt

benodigdheden om een ​​zonnebloemkrans te maken

Bekijk de volledige lijst met benodigdheden en aanwijzingen in de afdrukbare versie aan het einde van dit bericht.

Hoe maak je een zonnebloemkrans?

Deze stapsgewijze foto’s en instructies zijn hier om u te helpen visualiseren hoe u dit project kunt maken. Scroll naar beneden om de instructies eenvoudig af te drukken!

 1. Plaats een 12 “draadframe” op een stuk karton en trek de buitenste rand van de kleinste binnenste draadring. Knip de cirkel uit en leg deze voorlopig opzij.een cirkel uit karton snijden
 2. Snee bloemendraad in stukken van 6 cm lang. Snee geel jute lint in 12 “lange rechthoekige stukken.schaar die gele jute snijdt
 3. Vouw twee tegenover elkaar liggende hoeken van een rechthoek naar het midden en maak vervolgens de gevouwen randen in het midden vast. Gele jute dubbel vouwencinching gele jute om een ​​zonnebloembloemblaadje te vormen
 4. Zet vast met een stuk bloemendraad om zonnebloembloemblaadjes te vormen.vastzetten van gele jute cinch met bloemendraad
 5. Plaats de cinched jute tegen het draadframe met de gevouwen randen naar beneden gericht.
 6. Wikkel de bloemendraad rond de tweede ring van draden op de kransvorm.jute zonnebloembloemblaadje bevestigen aan kransvorm
 7. Ga door met het maken van zonnebloembloemblaadjes en verdeel ze gelijkmatig rond dezelfde ring. Vul met meer bloemblaadjes tot tevreden met de volheid. We bevestigden 14 bloemblaadjes aan elke ring.gele jute zonnebloembloemblaadjes op kransvormzonnebloemkrans gemaakt van gele jute
 8. Herhaal dit proces voor de 3e ring op de draadkransvorm.
 9. Snij de groen jute lint in stukken van 38 cm lang.groene jute meten en snijden
 10. Vouw het groene jutelint in de lengte dubbel en vouw het een tweede keer.groene jute stukken vouwen
 11. Trek aan het ene afgeknipte uiteinde van het lint dat de gevouwen lagen verspringt.duizelingwekkende lagen groen gevouwen jute
 12. Wikkel een stuk bloemendraad rond het uiteinde om de vorm vast te houden en bevestig het vervolgens aan de buitenste ring van de kransvorm.hand die bloemendraad aan jute bevestigthand die groen zonnebloemblad aan kransvorm bevestigt
 13. Maak op dezelfde manier in totaal 5 zonnebloemblaadjes en verdeel ze gelijkmatig rond de kransvorm.
 14. Verwarm je heet lijmpistool. Draai de krans met de goede kant naar beneden en lijm de kartonnen uitsnede van de cirkel op de binnenring. Draai vervolgens de krans met de goede kant naar boven.hand met cirkel kartonnen uitsnede opnieuw zonnebloem krans
 15. Vouw de bruin jute lint in de breedte doormidden en lijm vervolgens het afgesneden uiteinde op het karton dicht bij de buitenrand.
 16. Begin het lint in de lengte te vouwen in korte, losse golven, ca. 2″ hoog. Lijm alle holle rondingen van het lint op het karton terwijl je rond de cirkel werkt.bruine jute geknoopt in het midden van een krans
 17. Herhaal met de tweede rij en ga verder naar het midden totdat het karton volledig bedekt is.cinched bruine jute in het midden van een zonnebloemkrans
 18. Hangen om te genieten!

Tips voor het maken van experts

 • Als je geen bloemendraad hebt, kun je pijpreinigers gebruiken om je jutebloemblaadjes aan de draadkransvorm te bevestigen.
 • Voor deze krans kun je eenvoudig de kleuren naar wens verwisselen. Het zou er zo mooi uitzien in roze, rood of paars!
jute zonnebloem krans hangend aan de deur

Een prachtige zonnebloemkrans zal de deur van iedereen complimenteren, wees erop voorbereid dat het een gespreksaanzet is!

Meer kransprojecten

Ik hou ervan om mijn projecten te maken en met jou te delen! Ik weet dat het moeilijk is om te onthouden om terug te komen en te zoeken, dus ik heb het je gemakkelijk gemaakt met mijn wekelijkse nieuwsbrief! Je kunt je gratis abonneren en ik stuur je elke week leuke knutselwerkjes en heerlijke recepten rechtstreeks naar je e-mail.

zonnebloem krans

Project afdrukken

Zonnebloem Krans

Helder en vrolijk met een vleugje rustieke charme, deze zonnebloemkrans is een prachtig stuk om binnen of buiten op te hangen.

Voorbereidingstijd0 minuten

Tijd maken1 hr

Totale tijd1 hr

Maakt: 1 lauwerkrans

Benodigdheden

 • geel jute lint we gebruikten 10 “breed x 10 yards lang
 • bruin jute lint we gebruikten 2,5 “breed x 10 yards
 • groen jute lint we gebruikten 4 “breed x 10 yards lang
 • bloemendraad of pijpenragers
 • draad krans vorm 12 “diameter
 • karton ca. 11 “breed

instructies:

 • Plaats het draadframe op een stuk karton en volg de buitenste rand van de kleinste binnendraadring. Knip de cirkel uit en leg deze voorlopig opzij.

 • Knip bloemendraad in 6 “lange stukken. Snijd geel jute lint in 12 “lange rechthoekige stukken.

 • Vouw twee tegenover elkaar liggende hoeken van een rechthoek naar het midden en maak vervolgens de gevouwen randen in het midden vast. Zet vast met een stuk bloemendraad om zonnebloembloemblaadjes te vormen.

 • Plaats de cinched jute tegen het draadframe met de gevouwen randen naar beneden gericht.

 • Wikkel de bloemendraad rond de tweede ring van draden op de kransvorm.

 • Ga door met het maken van zonnebloembloemblaadjes en verdeel ze gelijkmatig rond dezelfde ring. Vul met meer bloemblaadjes tot tevreden met de volheid. We bevestigden 14 bloemblaadjes aan elke ring.

 • Herhaal dit proces voor de 3e ring op de draadkransvorm.

 • Snijd het groene jutelint in 38 “lange stukken.

 • Vouw het groene jutelint in de lengte dubbel en vouw het een tweede keer.

 • Trek aan het ene afgeknipte uiteinde van het lint dat de gevouwen lagen verspringt.

 • Wikkel een stuk bloemendraad rond het uiteinde om de vorm vast te houden en bevestig het vervolgens aan de buitenste ring van de kransvorm.

 • Maak op dezelfde manier in totaal 5 zonnebloemblaadjes en verdeel ze gelijkmatig rond de kransvorm.

 • Lijmpistool voorverwarmen. Draai de krans met de goede kant naar beneden en lijm de kartonnen uitsnede van de cirkel op de binnenring. Draai vervolgens de krans met de goede kant naar boven.

 • Vouw het bruine jutelint in de breedte dubbel en lijm vervolgens het afgesneden uiteinde op het karton dicht bij de buitenrand.

 • Begin het lint in de lengte te vouwen in korte, losse golven, ca. 2″ hoog. Lijm alle holle rondingen van het lint op het karton terwijl je rond de cirkel werkt.

 • Herhaal met de tweede rij en ga verder naar het midden totdat het karton volledig bedekt is. Hangen om te genieten!

Tips en veelgestelde vragen van experts

 • Je zult deze krans waarschijnlijk onder een overdekte ruimte of in een hordeur willen hangen om hem tegen de elementen te beschermen.
Laatste berichten door Amanda Formaro (alles zien)

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Thecherryontop
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart